trombones.nl - dé toonaangevende trombone site van nederland
  > home > links database - u bent nu hier  
   > trombones.nl links database > koper-ensembles
 

 

 

 

 

 

 

 


Rubrieken Links naar koper-ensembles
 • trombone ensemble gent - Het trombone ensemble gent is een Belgisch koperensemble bestaande uit 8 professionele ( of professioneel studerende) trombonisten... Ze brengen een mix van oude over barokke tot moderne muziek nieuw
  bezocht: 0 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Amersfoorts Koper Ensemble - Het Amersfoorts Koper Ensemble heeft als koperkwintet de basis- bezetting, maar kan naar gelang vergroot of verkleint worden. Kijk en luister op de site voor meer info!
  bezocht: 78 waardering: 9.00 reacties: 4 - geef uw oordeel
 • Amsterdam Brassquintet - Vijf jonge koperblazers van het Conservatorium van Amsterdam. Neem eens een kijkje wie we zijn en wat we doen!
  bezocht: 224 waardering: 9.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • BoneBrass - Het BoneBrass Ensemble is een Nederlands kamermuziek formatie bestaande uit de drie tenortrombonisten Wessel Bruggink, Jan Bults, Tjark Jan Wierenga en bastrombonist Jan Jager. De leden zien het als grote uitdaging goede trombonemuziek te promoten, door met name het vocale karakter van het instrument te demonstreren.
  bezocht: 98 waardering: 9.43 reacties: 7 - geef uw oordeel
 • Brasso Continuo - Koperkwartet Brasso Continuo Haarlemmermeer. Bezoek de site voor meer informatie!
  bezocht: 92 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Chorus Line Trumpet ensemble - Trompetkwartet The Chorus Line Trumpet Ensemble brengt een veelzijdig repertoire dat varieert van klassieke werken tot eigentijdse werken uit het lichte genre. De heldere klank van 4 trompetten maakt een optreden in de open lucht zonder versterking mogelijk.
  bezocht: 324 waardering: 10.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • De Maaskapel - Website met info over de maaskapel uit het midden limbrgse wessem.
  bezocht: 363 waardering: 9.00 reacties: 6 - geef uw oordeel
 • erasmus BRASS - Erasmus Brass is opgericht in april 2005 en wordt gevormd door vijf jonge, talentvolle studenten van de vernieuwende Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. De bezetting is een ‘standaard’ koperkwintet, d.w.z.: 2 trompetten, hoorn, trombone en tuba. Echter, hun muziek en muzikale visie is allerminst standaard. Ze spelen experimenterend en experimenterende muziek met oog voor de visuele aspecten.
  bezocht: 182 waardering: 9.50 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Koperensemble Klein Orkest Rolde - Klein Orkest Rolde is een koperensemble dat bestaat uit 18 muzikanten varierend van beroepsmusici tot zeer bedreven amateurmuzikanten. Verdere informatie vindt u allemaal op onze website.
  bezocht: 106 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Koperkwintet Charivari - Charivari bestaat sinds september 1997, en sindsdien nooit van formatie veranderd. De leden van het koperkwintet komen uit verschillende plaatsen in Friesland. Check de website voor meer info.
  bezocht: 267 waardering: 9.20 reacties: 5 - geef uw oordeel
 • KWIVR koperkwintet - KWIVR is een koperkwintet dat zich richt op hedendaagse muziek. Vanwege de diverse samenstelling is het koperkwintet een inspiratiebron geweest voor talloze componisten. Het ensemble kan putten uit een schat aan muziek van onder andere Lutoslawski, Cage en Bernstein. KWIVR is altijd op zoek naar nieuw publiek; dit doen zij door niet alleen te spelen op podia voor moderne muziek maar ook in theaters, buurtcentra, op straat en op scholen.
  bezocht: 187 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Marker Brass Ensemble - Het Marker Brass Ensemble is een koper ensemble opgericht in 1977 en viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Het ensemble bestaat uit 4 trompetten, 2 hoorns, 1 tuba en 4 trombones. Zij spelen voornamelijk muziek van het voormalig Philip Jones Brass Ensemble en London Brass
  bezocht: 84 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • novelty musicl - Informeer naar de mogelijkheden om het Novelty Sound Orchestra ook aan Uw concert mee te laten werken
  bezocht: 231 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Quispel trombonekwartet - Welkom op de homepage van Quispel trombonekwartet. Wij zijn vier trombonisten, in het dagelijks leven vermomd als docent autotechniek, docent muziek, psycholoog en hovenier.
  bezocht: 166 waardering: 8.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • Steinetzki Kopersextet - Steinetzki is een kopersextet uit het Limburgse Stein, dat Tsjechische volksmuziek ten gehore brengt.
  bezocht: 366 waardering: 9.50 reacties: 2 - geef uw oordeel

Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

 

  historie
  mondstukken
  onderhoud
  shop
  interviews
  forum
  vraag & aanbod
  links database
  contact
   
  www.trompet.nl
   Copyright © trombones.nl, Alle Rechten Voorbehouden.