trombones.nl - dť toonaangevende trombone site van nederland
> home > links database - u bent nu hier
†† > trombones.nl links database > hafabra


Rubrieken Links naar hafabra
 • Fanfare De Vooruitgang Stiphout - Fanfareorkest opgericht op 17 juni 1921 en sinds 1952 in de superieure afdeling. Sinds februari 1997 is meermalig Nederlands kampioen te vinden op internet. Met informatie over orkest, dirigent, leden en komende activiteiten.
  bezocht: 302 waardering: 9.00 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Fanfare Eendracht Huls-Simpelveld - Fanfare Eendracht is een koninklijk erkende fanfare opgericht in 1909. De fanfare maakt muziek op niveau, waarbij gezelligheid en vriendschappelijkheid op een zeer hoge plaats staan binnen de vereniging!
  bezocht: 128 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Fanfare EMM Heerjansdam - De enige muziekvereniging in Heerjansdam. Bij deze fanfare staat plezier voorop. Maar er wordt ook hard gewerkt om steeds betere resultaten te krijgen.
  bezocht: 75 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Gelders Fanfare Orkest - Het GFO is een topamateur- selectieorkest. Deze fanfare heeft een breed repetoire en heeft als doel het promoten van de fanfaremuziek. Het orkest houdt zich ook bezig met vernieuwende projecten en cd-opnamens. Een gezellig orkest op niveau!
  bezocht: 285 waardering: 9.50 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Harmonie '67 Groningen - Harmonie-orkest in Groningen. Dirigent is Arnaud Oosterbaan. Repetitie op maandagavond half 8 in de Rank.
  bezocht: 164 waardering: 10.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • Harmonie Orkest Vleuten - Homepage van Harmonie Orkest Vleuten,uitkomend in uitmuntendheid afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen
  bezocht: 265 waardering: 6.50 reacties: 4 - geef uw oordeel
 • Kon. Erk. Muziekvereniging Scheldegalm - Muziekvereniging uit het Zeeuwse Hansweert. Naast harmonie beschikt de vereniging over drumband, leerlingenorkest en dweilband. De leerlingen worden intern opgeleid door proff. docenten. Een kalender met alle optredens (zowel concerten, rondgangen, optredens van de dweilband en andere activiteiten) vindt u op onze homepage.
  bezocht: 147 waardering: 7.85 reacties: 13 - geef uw oordeel
 • Kon. Harmonie De Bazuin - De Koninklijke Harmonie De Bazuin te Gorinchem is een bruisende vereniging. 115 Jaar (2004) en veel jeugd. Naast themaconcert, Proms- en, Kerstconcert eenmaal in de twee jaar een concert voor en met gehandicapten. Elke keer een happening in het eigen nieuwe mzuiekcentrum "De Harmonie"
  bezocht: 76 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Koninklijke Harmonie - OfficiŽle website van de Koninklijke Harmonie "Lentekrans" uit Linne. omenteel staat deze harmonie o.l.v. Roger Niese welke Sef Pijpers heeft opgevolgd
  bezocht: 214 waardering: 9.00 reacties: 3 - geef uw oordeel
 • Philharmonie Gelre - Dynamisch symphonisch blaasorkest (harmonie) uit Arnhem met veel interessante optredens. Wij waren landskampioen KNFM 2002. Kijk voor info op onze site www.philharmoniegelre.nl
  bezocht: 87 waardering: 1.00 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Shell Harmonie Amsterdam - De SHELL Harmonie Amsterdam is een vereniging voor amateur-blaasmuziek en maakt onderdeel uit van de personeelsvereniging ASV van het SHELL Research and Technology Centre Amsterdam.
  bezocht: 170 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel

Vorige 25 Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

  historie
  mondstukken
  onderhoud
  shop
  interviews
  forum
  vraag & aanbod
  links database
  contact
   
  www.trompet.nl
   Copyright ©†trombones.nl, Alle Rechten Voorbehouden.